Nicolicea-Harău, conflict puternic în direct: Vânzătoare de țigări

Irina Constantin / 20 noi 2018 / 17:33 Salveaza PDF Comentarii
Nicolicea - Harau
Descriere foto: Nicolicea - Harau

Carmen Harău și Eugen Nicolicea s-au contrat puternic, în direct. 

Carmen Harău de la PNL a lansat, la Antena 3, în emisiunea ”Ediție Specială”, ipoteza potrivit căreia PSD - ALDE nu ar mai avea majoritatea, de aceea s-ar fi temut de votul parlamentar pentru restructurare. ”Oare nu știți Constituția puțin?” a intervenit social-democratul Eugen Nicolicea. ”În caz de remaniere, președintele revocă și numește la propunerea primului ministru” a subliniat Nicolicea. 

”Dați-mi voie să mă consult cu specialiști, nu cu dvs. Până una alta, nici partidul nu a fost dispus să acorde Ministerul Justiției” a continuat Harău. Deputatul PSD a întrebat-o: ”De ce vorbiți că nu aveți niciun fel de pregătire, nu aveți deloc”. 

Conflictul dintre cei doi a continuat pe tot parcursul emisiunii. 

”Dvs, când vă convine aveți propria Constituție, dl Nicolicea” i-a spus Harău. ”Eh, asta chiar e culmea” a replicat Nicolicea. Eugen Nicolicea i-a atras atenția liberalei care susținea ideea să avem 14 ministere: ”Habar n-aveți nimic! Chiar nimic nu știți. (...) Lăsați prostiile spuse de un bețivan. Competența mea se vede în confruntările zilnice, niciodată n-ați putut să faceți față, pentru că habar n-aveți, sunteți prost pregătită”. 

”Vânzătoare de țigări”

Ulterior, în emisiune, Nicolicea a continuat prin a spune despre Harău: ”Nu înțelege, dânsa vindea țigări în Hunedoara, nu știe nimic. Nu o jignesc. Ce, a vinde țigări este rău? Vinde țigări, doamnă prin Hunedoara.” La insistențele liberalei care a întrebat dacă e bine să aibă România miniștri pe care nu-i cunoaște nimeni, Nicolicea a replicat: ”Doamnă, nu îl cunoaște nimeni pe Laufer? Nu o cunoaște nimeni pe Lia Olguța Vasilescu? Poate nu îi cunosc vânzătorii de țigări. Erau de contrabă țigările sau nu?”

”Domnule Nicolicea, dumneavoastră chiar nu știți cu cine vorbiți! Eu nu mă pot apuca acum să îmi prezint cv-ul aici în fața telespectatorilor” a mai spus Harău. 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26