EXCLUSIV  Nicolicea - Cîțu, scandal. Replică: ”Îi recomand un control psihiatric”

Preşedintele Comisiei juridice din Camera Deputaţilor, Eugen Nicolicea, a avut o intervenție la Antena 3, pe marginea subiectului lansat de liberalul Florin Cîțu ce a alarmat românii din diaspora. 

Liberalul Florin Cîțu a scris pe Facebook că sumele peste două mii de euro, trimise din diaspora în România, vor fi confiscate dacă nu vor fi justificate cu documente. 

Florin Cîțu, mesaj incredibil pe Facebook

După intervenția la Antena 3, Florin Cîțu a scris pe Facebook: ”PSD ma vrea in puscarie! Dupa ce pur si simplu am informat pe toata lumea, a doua oara, despre odiosul proiect al lui Dragnea de controla si confisca banii romanilor din diaspora trimisi in tara, PSD a explodat! PSD m-a amenintat public in aceasta seara cu puscaria. Inseamna ca mizau pe banii vostri pentru a acoperi gaura la buget. Deja au pierdut din sume prin ridicarea pragului de la 1000 de euro la 2000 de euro, bani ce nu trebuie justificati. Si anul trecut au pus ASF sa ma anchteze. Evident fara rezultat. Nu ma sperie PSD!”. 

Nicolicea, replica momentului

”Vorbește prostii ca de obicei, am exprimat o opine personală, aceea că a comis o infracțiune, a răspândit informații false de natură a aduce atingere siguranței naționale.” a spus Eugen Nicolicea pentru DCNews, care a adăugat că: ”îi recomand un control psihiatric” cu privire la afirmația lui Florin Cîțu că ”PSD m-a amenințat public”: ”caută să-și prefabrice probe, că nu este responsabil de ceea ce zice în apărarea sa, făcând afirmații nereale, asta va fi apărarea lui: nu sunt responsabil de ce zic”. 

Ipoteză-cheie

”În cadrul emisiunii a dovedit că știa că informația este falsă, a recunoscut că e vorba de confiscarea sumelor care vizează, evident, infracțiuni de terorism, aici aș putea să cred că a făcut câteva milioane de români din străinătate teroriști, cred că n-are proprietatea termenilor, asta e în favoarea lui, pentru că ar trebui să vedem că încercarea de a bloca fluxul de bani din exterior către rudele din țară e folositoare băncilor. Dacă aceste fluxuri s-ar diminua, săracii din țară ar trebui să se împrumute la bănci. Reprezentant al băncilor este dl Cîțu, constat că n-a făcut-o, zic eu, fără un anumit scop” a conchis Eugen Nicolicea. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel