Nicolas Vartan, susținător al lui Cioloș, mesaj șocant despre Stan, deputatul PSD care a murit

Pentru unii oameni, o bună soluție pentru a înlătura politicienii de la PSD pare a fi moartea.

O arată un mesaj postat de un susținător al lui Dacian Cioloș pe numele său Nicolas Valentin Vartan.

”A MAI CRAPAT UN INFRACTOR PSD ! Ion Stan era împreună cu soția la mare, când i s-a făcut rău. A fost transportat la spital, dar a murit în urma unor complicații provocate de diabetul de care suferea.

Cine era Ion Stan ?

Pentru a ne reaminti cine este deputatul PSD Ion Stan, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare pentru trafic de influenta. Stan a fost multi ani sef al PSD Dambovita ( de prin 1990 pana in 2005), fiind om de baza al structurilor create in jurul lui Ion Iliescu- Adrian Nastase. Mai cu seama, unul dintre cei mai fideli locotenenti ai lui Adrian Nastase. Gloria baronului de Dambovita a venit in perioada guvernarii Nastase (2001-2004), cand acesta a taiat si spanzurat in judetul Dambovita ( vezi celebrele vanatori organizate de Stan in muntii Bucegi special pentru "lidero maximo" al PSD), dar care a coordonat si structurile informative din calitatea de presedinte al comisiei parlamentare de control al SRI. Pe plan local, Ion Stan a reusit, prin oamenii sai, sa "gestioneze" privatizarile din turism, el reusind sa puna mana pe infractrustrura fostului OJT Dambovita”, a scris Nicolas Valentin Vartan pe Facebook, postare care a strâns aproape 100 de like-uri, prietenii săi din mediul online dându-i dreptate.

Pasiunea lui: imaginea

Nicolas Vartan, un om care spune că a trăit la Paris, este cunoscut drept unul ”dintre cei mai apreciați consilieri de imagine personală sau publică”. Este consilier de imagine non-verbală. Pe Facebook se descrie astfel: ”Pasiunea mea: valorizarea imaginii dumneavoastră. O imagine flatantă și credibilă este un mare atu”. De altfel, din postările sale de pe Facebook, se vede că este un susținător al lui Dacian Cioloș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel