Nicolăescu dezvăluie ce i-ar putea provoca plecarea din fruntea ministerului

Ministrul Sănătăţii Eugen Nicolăescu a prezentat condițiile în care ar putea pleca din fruntea ministerului. El a transmis că nu are ce să mai caute în funcția de ministru al Sănătății dacă pachetul medical de bază nu va intra în vigoare de la 1 februarie anul viitor.

"Nu sunt agăţat de postul de ministru. Dacă nu se înţelege că nu e altă cale, altă şansă, pentru oamenii din această ţară, haideţi să plecăm acasă. Lucrurile sunt clare pentru mine", a declarat Nicolăescu, duminică, referitor la pachetul de servicii medicale de bază ce ar urma să intre în vigoare de la 1 februarie 2014.

Întrebat dacă îşi va depune demisia în cazul în care pachetul nu va intra în vigoare de la 1 februarie anul viitor, aşa cum a anunţat, ministrul a răspuns, citat de Mediafax: "În principiu nu am ce să mai caut în fruntea ministerului. Sigur, poate că reuşim să facem nişte modificări, nişte nuanţări, dar dacă ele nu sunt de substanţă, nu mă interesează".

Eugen Nicolăescu a explicat că scopul pachetului de bază este să îmbunătăţească accesul pacienţilor asiguraţi la servicii medicale de calitate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel