Nicolăescu: Acţiunile iresponsabile ale PDL, vinovate de creşterea unor partide populiste ca PPDD

Eugen Nicolaescu
Eugen Nicolaescu

Din cauza acţiunilor iresponsabile ale democrat-liberalilor, "partidele populiste, fără ideologie", de genul PPDD, înregistrează creşteri în sondaje,  a explicat vineri pentru NewsIn, vicepreşedintele PNL Eugen Nicolăescu, apreciind, totodată, faptul că USL îşi menţine cota de încredere.

“Eu cred că în acest moment este un val de emoţie pentru PPDD, un val de emoţie care se manifestă întotdeauna în situaţii grele. România nu este într-o situaţie uşoară, dar pentru mine este important că USL îşi menţine cota de încredere. Cota de încredere de aproximativ 60%. Acesta este lucrul cel mai important. În rest, sigur 40% din viaţa politică trebuie să fie acoperiţi de restul partidelor politice. Problema complicată, din punctul meu de vedere, este alta, că din cauza acţiunii iresponsabile a PDL, în ceea ce înseamnă activitate economică, socială, furt, minciună, hoţie la un loc, cresc partide populiste, partide care nu au ideologie, care promit marea cu sarea fără să aibă nimic în spate, cred că asta marea problemă pe care o are România”, a susţinut Eugen Nicolăescu.

Întrebat dacă creşterea PPDD înregistrată la cele mai recente sondaje este legată de privatizarea Oltchim, vicepreşedintele PDL a explicat că fenomenul privatizării nu avea cum să se propage atât de rapid în rândul populaţiei, însă există români dezamăgiţi care-şi îndreaptă atenţia "către asemenea păcălici".

“Nu, cred că nu avea timp ca acest fenomen, această situaţie să se propage în populaţie. Nu. Face parte dintr-o nemulţumire a multor oameni care cred că un partid care promite marea cu sarea poate să şi facă ceva. Din păcate sunt mulţi oameni creduli, mulţi oameni naivi, mulţi oameni total dezamăgiţi de ce se întâmplă în România şi atunci îşi îndreaptă atenţia şi către asemenea păcălici ca să nu spun ceva mai mult şi mai grav”, a mai declarat liberalul, considerând că scăderea în sondaje a USL ar trebui privită şi luân în considerare marja de eroare.

“Depinde cum priveşti marja de eroare. E concret că (USL – n.red) îşi menţine o medie de 60% ceea ce înseamnă că este un procent consolidat pentru alegerile parlamentare”, a conchis Eugen Nicolăescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel