Nicolae Robu vrea o funcție-cheie pentru Alina Gorghiu: Preşedinte al Senatului

Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, consideră că preşedinta PNL, Alina Gorghiu, care candidează pe primul loc la Senat din partea liberalilor, poate fi viitorul preşedinte al Senatului după alegerile parlamentare din decembrie.

Cred că Alina Gorghiu va trebui să fie viitorul preşedinte al Senatului României. (...). Eu nu am împărţit nicio funcţie, am spus doar că după părerea mea Alina Gorghiu are toate atuurile să fie viitorul preşedinte al Senatului României, a afirmat Nicolae Robu vineri, într-o conferinţă de presă, citează Agerpres.

Nicolae Robu a spus că Alina Gorghiu este preşedinta partidului în jurul căruia se va forma viitoarea majoritate parlamentară şi care pe cale de consecinţă va da viitorul guvern.

Alina Gorghiu va fi senator al României din partea unui judeţ puternic economic şi al populaţiei, dar şi din partea uneia dintre cele mai puternice filiale liberale din ţară. Toate acestea sunt atuuri, alături de alte calităţi pe care le-a dovedit până acum, a declarat Nicolae Robu.

[citeste si]

Nicolae Robu a făcut un apel la electoratul timişean să se alăture liberalilor în alegeri, pentru a atinge un scor cât mai bun, care ar susţine mai puternic numirea Alinei Gorghiu într-o astfel de funcţie.

Vicepreşedintele PNL a mai menţionat că nu a discutat cu Alina Gorghiu despre propunerea sa, afirmând că este o opinie personală'.

'Nu s-a discutat în niciun for al PNL cine să fie preşedinte al Senatului, aceasta se va întâmpla într-o altă etapă. Acum, primul meci va fi cel din 11 decembrie, asupra căruia ne concentrăm, dar eu obişnuiesc să privesc puţin mai departe, întotdeauna şi cred că am câştigat deja mulţi adepţi ai ideii, a detaliat Robu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel