Nicolae Robu, victorie uriașă: Rata noastră de reușită este 100%! - video

Nicolae Robu
Nicolae Robu

Nicolae Robu, primarul Timișoarei, are o veste bună, mai exact un alt proiect a fost dus la bun sfârșit de administrația pe care o conduce.

Nicolae Robu a publicat următorul mesaj în mediul online: "GATA, VOM CIRCULA ÎN CURÂND CU VAPORAȘELE!

Guvernul a adoptat astăzi hotărârea de înființare în subordinea Ministerului Transporturilor a Regiei Autonome de Administrare a Căii Navigabile "Canalul Bega"! Pe cale de consecință, Primăria Timișoara va retrage plângerea din instanță prin care Primarul a cerut obligarea guvernului de a emite acest act.

În perioada imediat următoare, Ministerul Transporturilor va trebui să operaționalizeze structura, iar aceasta să adopte regulamentul de navigare și să stabilească semnalistica pe canal. Abia după ce aceste lucruri se întâmplă, vom putea naviga efectiv. Sper eu, în... 2-3 săptămâni.

Obiective

Reamintesc, Primăria Timișoara a implementat cu succes un proiect pe fonduri europene, fonduri locale și o contribuție de la bugetul de stat, care avea ca obiective:
1). amenajarea malurilor Begăi -și oricine poate vedea cum sunt ele acum și ne amintim cu toții cum arătau!-, asta preponderent pe fonduri europene
2). crearea unui al doilea subsistem bike sharing al orașului, conținând 140 de biciclete, de asemenea preponderent pe fonduri europene
3). achiziția a șapte vaporașe, pe fonduri 100% locale
4). introducerea și menținerea în uz a celor șapte vaporașe pentru transport în comun regular și pentru agrement

Obiectivele 1-3 au fost toate îndeplinite fără probleme. Obiectivul 3), achiziția a șapte vaporașe a avut termen imperativ 30.06.2016, fără a conta pentru finanțatorul european dacă vaporașele pot fi folosite la acea dată sau nu. Altfel spus, Primăria a avut obligația să aibă cumpărate - CUMPĂRATE ȘI-ATÂT!- cele șapte vaporașe până în 30.06.2016, pentru a nu i se lua înapoi cei 6 milioane de euro primiți pentru realizarea obiectivelor 1 și 2. Unele minți sunt prea reduse pt a înțelege asta, dar, noi mergem înainte, ce să facem dacă așa e făcută grădina Domnului, mare, cumplit de mare, chiar?! Îi vom duce cu vaporașul și pe posesorii respectivelor minți, doar noi suntem toleranți!

Iată că și al 35-lea proiect pe fonduri europene din 35 a fost dus la bun sfârșit de administrația pe care o conduc, deci rata noastră de reușită este 100%! Da, 100%!!!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel