Nicolae Robu, stop vot: Nicio jenă să susțină că vor "pălăvrăgeală și tragere de timp"

Nicolae Robu
Nicolae Robu

Nicolae Robu, primarul Timișoarei, susține că "USR se zbate din răsputeri" să-l împiedice să realizeze până în 2020 două complexuri.

"Iată replica mea la mobilizarea USR-istă împotriva complexurilor sportive și de agrement pe care le voi construi -da, le voi construi!- în Calea Lipovei și Calea Buziașului!

USR se zbate din răsputeri, cu mobilizare de-a dreptul patologică, să mă împiedice să realizez până în 2020 cele două complexuri premiere naționale! Din păcate, această structură ce ar trebui să fie alături de PNL -Partidul Independenței României, Partidul Marii Uniri, Partidul atâtor Martiri ai Neamului pentru Democrație-, în lupta contra PSD=CIUMA ROȘIE, nu conștientizează că e în raport cu mine în postura portarului din filmulețul de mai jos, neputincios în a mă împiedica să punctez!

Dacă sunteți de acord cu mine, adică: dacă vreți să construiesc cele două complexuri și-apoi, în etapa a doua, încă două pe lângă ele, dați Like! Dacă nu sunteți de acord cu mine, adică: dacă vreți să stopez din mersul lor cele două proiecte, postați textul "Dislike" În ambele cazuri, dați Share", a scris primarul Nicolae Robu pe Facebook.

Stop vot

Ulterior, a revenit cu alt mesaj: "STOP VOT! Iată, marea performanță USR: 1.200 de usr-iști din întreaga țară, precum și din diaspora n-au nicio jenă să susțină că vor "birocrație, palavrageală și tragere de timp" în realizarea Complexului Sportiv și de Agrement din Calea Lipovei și a Complexului Sportiv și de Agrement din Calea Buziașului! Halal preocupare pt interesul public! Asta-i fața reală a USR, dincolo de lozinci frumoase! În loc să fie alături de PNL, partidul care a modernizat România în sec. XIX si XX, care a condus-o în războiul pt independență, în primul război mondial, în anul de grație al Marii Uniri 1918, partidul care a dat atâția martiri pt democrație, în lupta contra ciumei roșii, iată cine este, de fapt, USR!

Au votat 3.500 de persoane, dintre care:
• 2.300 reprezentând 65%, pt realizări pe teren, în speță pt continuarea procesului de implementare a celor două proiecte
• 1.200 reprezentând 35%, pt birocrație, palavrageală și tragere de timp", adică: pt a nu se realiza, de fapt, Complexul Sportiv și de Agrement din Calea Lipovei și Complexul Sportiv și de Agrement din Calea Buziașului! Nu de alta, dar, realizarea lor, ca și a pasajelor și a tuturor celorlalte obiective, aduce apreciere din partea cetățenilor cu mintea neîncețoșată de patimi și interese politice -adică: din partea celor mulți, foarte mulți-!".

Vezi și: Nicolae Robu, video de senzaţie: Întors ud leoarcă la birou...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel