Nicolae Robu, președintele PNL Timiș, demisie după o ședință cu scandal

Nicolae Robu, primarul Timișoarei, a demisionat de la conducerea PNL Timiș, în urma şedinţei de birou politic judeţean de astăzi, care a fost una tensionată.

După ce PNL a fost învins de PSD nu doar la nivelul judeţului Timiş, ci şi în Timişoara, Nicolae Robu a refuzat să îşi depună demisia, scrie pressalert.ro.

Așa cum era de așteptat, ședința Biroului Permanent Județean de astăzi a fost una încinsă. Primarul din Sânnicolau Mare și fost secretar al PDL Timiș, Dănuț Groza, l-a criticat dur pe președintele Nicolae Robu pentru scorul obținut la alegerile de duminică.

Nicolae Robu a fost însă „înțepat" și dintr-o direcție-surpriză: fostul său consilier și protejat Marian Vasile. Acesta s-a aflat, înainte de alegeri, printre posibilii candidați la alegerile parlamentare, însă a fost scos de pe listă până la definitivarea candidaților.

Printre schimburile de replici nervoase, Nicolae Robu le-ar fi transmis colegilor de partid să caute alt candidat la Primăria Timișoara pentru alegerile locale din 2020.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel