Nicolae Robu, pentru traiseiștii care au plecat de la PNL la PSD: Când se pot întoarce în PNL

Nicolae Robu, Alina Gorghiu
Nicolae Robu, Alina Gorghiu

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a declarat că este posibil, când va fi momentul oportun, ca PNL să reprimească traseiștii care au plecat la PSD.

Întrebat la finalul săptămânii dacă partidul pe care îl conduce a început negocierile cu membrii care au migrat spre PSD sau alte partide, Nicolae Robu a spus, potrivit pressalert.ro, că "eu nu am văzut în momentul de față niciun gest public din partea celor plecați în care să spună că au greșit, că PSD nu este un partid unde să faci bine pentru comunitate. Că au greşit. Asta nu însemnă că dacă ar face asta, a doua zi noi îi chemăm să facă parte din partid. Sigur că la un moment dat, nu acum, că acum nu avem de ce să negociem, dar la un moment dat, putem să îi reevaluăm. Această conduită cu salturi dintr-o parte în alta e dezavuată de noi și ne simțim un partid puternic care nu numai că dezavuează compromisuri de acest gen, ci nici nu are nevoie de compromisuri de genul acesta".

Nicolae Robu a adăugat că "noi nu vrem să câștigăm cu 100% alegerile din 2016, nu vrem să avem primarii din tot județul și nici consilierii locali din toate primăriile. Noi avem circa 85% din primari pentru tot județul. Nu există interes pentru compromisuri".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel