Nicolae Robu: Ne-a fost greu. Am rezolvat problema

Nicolae Robu, primarul Timişoarei
Nicolae Robu, primarul Timişoarei

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a anunțat că a rezolvat problema gazelor pentru cetățenii orașului său, iar aceștia nu își vor mai face griji pentru apa caldă.

AM REZOLVAT PROBLEMA GAZULUI LA COLTERM! TIMIȘORENII NU VOR AJUNGE FĂRĂ APĂ CALDĂ!

Tocmai am încheiat o înțelegere cu conducerea EON GAZ ROMANIA privind reluarea furnizării de gaz către compania de termoficare a Timișoarei, COLTERM. Am explicat convingător că situația financiară critică a Primăriei Timișoara e la final, că în zilele următoare, până la sfârșitul lunii septembrie, vom încasa sume mari ca taxe și impozite locale de la firme, mai general zis de la persoane juridice și vom achita toate restanțele de plată semnificative, către toți partenerii și cu prioritate către EON GAZ ROMANIA.

Din nou, cele 60.000 de familii abonate la COLTERM vor constata că una e la robineții din casele lor -e apă caldă, cum e firesc!- și alta la televizor și pe web! Din nou, jurnaliști cu excese de “entuziasm” n-au avut răbdare să vadă dacă apa se și răcește, ci au trâmbițat cu pompă -ba chiar cu mare satisfacție, după cum vorbeau!- că 60.000 de familii de timișoreni au rămas fără apă caldă! Ei bine, n-au rămas și nu vor rămâne!

Ne-a fost greu, stimați timișoreni, dar, cu toate greutățile în cârcă, am făcut extrem de multe lucruri în acești ani și vom continua să facem, în condițiile în care am avut și de redresat toate societățile Primăriei în afară de Aquatim, singura care mergea bine!, a scris Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel