Nicolae Robu, minivacanță în Rhodos cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Cum a reacționat un internaut

Primarul municipiului Timișoara, Nicolae Robu, a dezvăluit într-un mod original fanilor săi virtuali locul în care și-a petrecut minivacanța prilejuită de Sărbătorile Pascale, motiv pentru care un internaut i-a transmis la ce ar trebui să fie atent. 

Plecat în Grecia, pe Insula Rhodos pentru a petrece Sărbătorile Pacale, Nicoale Robu a publicat pe contul său de socializare, în urmă cu două zile, o fotografie realizată la malul mării, care însoțește mesajul "Pe malul mării atât de dragi mie, de data asta, pe insula Rhodos", scrie PRESSALERT.ro.

Totodată, primarul Timișoarei a postat și câteva versuri care-i aparțin lui Eusebiu Camilar, pentru care a compus melodia "Ca marea" pe când se afla în Ibiza în concediu, anul trecut, dar și un link spre videoclipul piesei de pe YouTube, unde scrie că melodia este compusă de "primarul Timișoarei, Nicolae Robu".

"Şi eu, ca marea asta
Mă-ntind, mă tot lărgesc,
Şi eu, ca marea asta,
Spre-un ţărm călătoresc.

Şi mă avânt cu marea,
Deodată şi mă sfărm
Şi eu, ca marea asta,
Călătoresc spre-un ţărm."

Doar că un internaut a dorit să-i transmită edilului Timișoarei un avertisment, în contextul în care sursa citată dezvăluia recent că la ultimul concediu petrecut de Nicolae Robu în Dubai, municipalitatea a achitat o factură enormă pentru apelurile telefonice în roaming şi pentru traficul de date de pe telefonul mobil de serviciu al liberalului.

"Hristos a înviat! Asta ne-am fi așteptat să vedem de la Dvs. Că vă lăbărțați ca marea, e treaba Dvs. Paște fericit și atenție la roaming, ne cam costă", a fost comentariul internautului la mesajul postat de către primarul Nicolae Robu.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel