Nicolae Robu, manevre suspecte pentru un Mercedes de 74.000 euro

Administraţia Robu a protejat interesele economice ale acţionarului german de la Retim după ce primarul a primit Mercedes de 74.000 euro, scrie Pressalert.

O altă operațiune ilegală girată de administrația Robu a fost schimbarea a 50% din acționariatul firmei fără știința Consiliului Local Timișoara, care deține cealaltă jumătate din acțiuni. Pressalert.ro a dezvăluit faptul că a fost modificat în mare secret actul constitutiv al societății, SC RER Recuperare Ecologică și Reciclare SRL fiind înlocuită, în urma unei diviziuni parțiale, cu SC RER Timișoara SRL, o firmă cu capital social de mai mic de 10% din cel al companiei mamă.

Că modificarea s-a făcut exclusiv în interesul nemților de la RER o dovedește proiectul de divizare parțială a societății, realizat în iulie 2014 și depus la instanță de abia în decembrie 2014, după ce s-a cumpărat Mercedes-ul pentru Robu. Ulterior, în aprilie 2015, în mare secret, s-a modificat la Registrul Comerţului componenţa acţionariatului de la Retim cu noua firmă, mai scrie sursa citată.

[citeste si]

Până acum, Vesa şi Robu au evitat să explice cum a fost posibil acest lucru şi de ce au fost de acord cu această manevră ilegală. Unul dintre directorii Retim a susţinut în plenul consiliului local că totul a fost legal pentru că exista o sentinţă definitivă prin care se aproba divizarea RER Recuperare Ecologică și Reciclare SRL, dar niciunde în sentinţa respectivă nu se vorbeşte şi de schimbarea componenţei acţionariatului de la Retim, mai notează Pressalert. Citiți mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel