Nicolae Robu, fostul primar al Timișoarei: „Am greșit, îmi pare rău, asum și ... plătesc”

Nicolae Robu, fostul primar PNL al Timișoarei, a fost prins de polițiști când conducea cu o viteză de 108 km/h într-o zonă cu limită de 50 km/h: „Am greșit, îmi pare rău, asum și ... plătesc”.

"AM GREȘIT, ÎMI PARE RĂU, ASUM ȘI… PLĂTESC! Pentru că LEGEA E LEGE ȘI TREBUIE SĂ FIE LEGE PENTRU TOȚI ȘI TOȚI TREBUIE SĂ PLĂTIM când o încălcăm!", a scris pe Facebook fostul primar al Timișoarei.

"Eram în drum spre Arad, în apropierea crescătoriei de pui Orțișoara. Înainte de a intra în zona celor câteva case aflate acolo, vis-a-vis se crescătorie, de pe sensul opus a apărut o mașină de poliție care mi-a cerut să trag pe dreapta. Polițistul mi-a spus respectuos -n-am ce să-i reproșez!-, că puțin mai spre Timișoara e un semn de restricție de viteză, la 50 Km/h. I-am spus adevărul și anume, că pur și simplu nu l-am văzut, că eu eram pregătit să reduc viteza un pic mai încolo, la intrarea în dreptul acelor case, dar… asta e, dacă am greșit, am greșit, plătesc, legea e lege.

Aveam 108 Km/h. Insist: nu eram in localitate. Imi pare rău că s-a întâmplat așa, îmi pare rău pt momentul de neatenție care a făcut să nu observ semnul de limitare la 50 Km/h. Dar, asum și plătesc!", a mai precizat Robu.

Vezi și: Motorină, furată și vândută pe piața neagră. 93 de angajați ai Depoului de Locomotive Timişoara, trimiși în judecată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel