Nicolae Robu, foc și pară. ”Stau ascunși și atacă”

Nicolae Robu a avut o ieșire nervoasă la adresa unor reprezentanți din Timișoara, pentru că ar putea rata, din cauza lor, o investiție de amploare lângă sediul primăriei. 

În luna ianuarie a fost solicitat elaborarea unui PUZ privind o uriașă investiție. Lângă primărie urma să apară un ansamblu cu locuinţe, birouri şi servicii, funcţiuni comerciale şi un hotel.

Proiectul a fost retras. Nicolae Robu a ieșit la atac: ”Vreau să vă spun că s-au prezentat la mine doi dintre arhitecţii cu cel mai bun renume din Timişoara, Andreescu şi Gaivoronschi, şi mi-au prezentat un proiect de valorificare în regim privat a acestei proprietăţi la comanda financiară a proprietarului. Din punct de vedere al funcţionalităţilor, eu am cam umblat prin lumea aceasta, iar în alte ţări nu există atâtea tabuuri. Dacă arhitecţii sunt buni, ei găsesc formule prin care îmbină noul şi vechiul. Aceşti arhitecţi mi-au explicat că s-au gândit la tot ce trebuie, iar Timişoara are nevoie de hoteluri pentru că va fi Capitală Europeană a Culturii. Ce au prevăzut Gaivoronschi şi Andreescu a fost să se amenajeze un colţ dedicat grupului Sigma. Au conceput un alt colţ care să reprezinte un omagiu adus Liceului Evreiesc. Mie mi s-a părut că au gândit bine. Asociaţia Salvaţi Patrimoniul Timişoarei, datorită acestei asociaţii noi stăm cu o grămadă de străzi neasfaltate, (n.r – asociaţia s-a opus asflaltării străzilor de piatră cubică) nu ştiu de ce nu vin la o discuţie, ci stau ascunşi şi atacă. Să vedem în ce bază vin ei şi pun presiune, pentru că, de exemplu, în Bucureşti există cazuri dovedite penale la adresa unor grupuri imobiliare", notează pressalert.ro

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel