Nicolae Robu, factură enormă la telefonul de serviciu după vacanța în Dubai

Ultimul concediu petrecut de primarul Timişoarei în Dubai a însemnat achitarea de către municipalitate a unei facturi enorme pentru apelurile telefonice în roaming şi pentru traficul de date de pe telefonul mobil de serviciu al liberalului Nicolae Robu.

Conform informaţiilor şi probelor deţinute de PRESSALERT.ro, Primăria Timişoara a plătit doar pentru traficul de date şi apeluri telefonice în roaming din Serbia şi Emiratele Arabe Unite de pe mobilul lui Nicolae Robu suma de 14.109,96 lei, echivalentul a peste 3200 de euro.

Contactat de PRESSALERT.ro pentru a comenta decontările enorme făcute pentru telefonul său de serviciu, Nicolae Robu a declarat că "în primul rând, nu am de unde să ştiu cât a fost factura pentru că mie nu îmi vine o factură individualizată pe numărul meu şi nu mă ocup de urmărirea acestor costuri. Asta în primul rând. Nu ştiu dacă a fost atât sau nu a fost, ce ştiu este că eu folosesc telefonul şi din România şi din străinătate ca să comunic cu cetăţenii. Comunic intens prin email cu aparatul primăriei, de asemenea comunic prin Facebook.

De asemenea, mă ţin la curent cu ce se întâmplă urmărind pe web diverse site-uri şi aşa cred că este normal să facă orice om politic şi roaming-ul este foarte costisitor. Nu ştiu dacă factura se ridică la cât spuneţi dumneavoastră, după câte cunosc, dar s-ar putea să nu fiu bine informat, repet, nu este zona de care mă ocup eu, în primărie contractul este mult mai global şi există o anumită sumă care se plăteşte pentru un număr de telefoane, printre care este şi al meu. Nu cred că avem o anumită factură pe telefonul meu".

VEZI ȘI: Gabriela Firea: Nicolae Robu, ipocrit. Alocațiile, o nouă temă folosită în scop politic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel