Nicolae Robu, "cadou" pentru alegători din concediu- VIDEO

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, le face zilnic surprize alegătorilor din vacanță. După un început timid de miercuri, alesul local devine mai îndrăzneț joi.

Miercuri, 5 august 2015. Nicolae Robu a postat o poză cu el în apă și următorul mesaj: "După (încă) un an în care am muncit enorm, onorând apelativul pe care eu îl consider măgulitor, de «fanatic al muncii», iată-mă într-o scurtă vacanţă în Sardinia. Şi, cum eu nu pot, niciodată sta, pur şi simplu, am explorat «un poco» web-ul. Şi... ce-am găsit, printre altele: melodia compusă de mine, «Ca marea», cu... 13.141 vizualizari ! Nu-i rau deloc, aşa, fără nicio promovare, nu?".

Joi, 6 august 2015. Primarul Timișoarei publică, pe contul de Youtube, o filmare, încadrată la categoria "știri și politică" cu el în apă, înotând.

Nicolae Robu a fost aspru criticat în presa locală pentru că facturile sale de roaming de mii de euro au fost plătite din bani publici. El a explicat că nu facturile sale erau mari, ci păreau mari pentru cetățeanul de rând cu salariu mic, scrie pressalert.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel