Nicolae Robu-Alin Popoviciu, acum colegi, înainte la cuțite. "Nemernic și nesimțit"

Nicolae Robu și Alin Popoviciu sunt acum colegi în ACL. Ambii, vicepreședinți. Înainte de unirea PNL și PDL, cei doi erau la cuțite și se jigneau reciproc la fiecare ieșire. 

Între primarul Timişoarei, Nicolae Robu (PNL) și deputatul PDL, Alin Popoviciu a izbucnit, în vara lui 2013, un scandal, Popoviciu  acuzându-l pe edil, care se află la Barcelona, că a lipsit de la serviciu 66 de zile. VEZI mai mult: Scandal între Popoviciu și primarul Nicolae Robu la Timișoara

Iată ce mesaje își trimiteau ei atunci: 

"D-le Popoviciu, vă știam nemernic și nesimțit, dar nu-mi puteam închipui că nemernicia și nesimțirea cuiva poate merge atât de departe. Eu n-am lipsit nicio oră din Primărie în interes personal, mai mult, eu muncesc zilnic nu doar 8 ore, ci de dimineața până seara, inclusiv în multe din weekend-uri. Eu am făcut prin munca mea cinstită o mulțime de lucruri pentru Timișoara, în timp ce dumneavoastră sunteți o rușine!", îi scria, într-un mesaj, Nicolae Robu lui Alin Popoviciu, în vara lui 2013. 

Alin Popoviciu i-a replicat că a înțeles de la angajați din Primărie că a lipsit, adăugând: "Ne-am obișnuit dejă să ne considerați nesimțiți și nemernici pe toți cei care vă contrazicem. Limbajul vă descalifică, domnule primar! Amenințările nu mă sperie nici pe mine și sunt convins că nici pe timișorenii care îndrăznesc să nu fie de acord cu dvs, dimpotrivă, mă fac să fiu mult mai atent la tot ce faceți ca primar!". 

Un alt moment a fost când Nicolae Robu a recitat o fabulă cu o lebădă și o rață, Robu fiind  "lebăda" invidiată de "rața" Popoviciu. 

Între cei doi au existat mai multe conflicte în anul 2013 cu privire la palmierii din Timișoara sau demolarea Acvariului din centrul oraşului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel