Urmărește emisiunea live


Nicolae Mischie a fost încarcerat în arestul Poliției Gorj

mischie
mischie

Nicolae Mischie, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, a fost încarcerat luni noaptea, după ce a fost condamnat definitiv la patru ani de închisoare  pentru luare de mită şi trafic de influenţă. Acesta susţine că decizia este o gravă eroare judiciară şi îşi va căuta dreptatea la CEDO.

Nicolae Mischie a așteptat să fie ridicat de polițiști chiar la parterul vilei renovate de cel care l-a denunţat în 2004 la Direcţia Naţională Anticorupţie. Rudele şi prietenii l-au vizitat pentru ultima oară, înainte de încarcerare.

 Nicolae Mischie a fost dus în arest de către poliţiştii gorjeni după ce Curtea Supremă l-a condamnat definitiv la închisoare pentru luare de mită şi trafic de influenţă. Potrivit anchetatorilor, în perioada 1999-2002, Mischie i-ar fi promis unui om de afaceri că-l va ajuta să obţină contracte pe bani publici, în schimbul mai multor bunuri şi a unor lucrări de renovare în valoare de 450.000 de lei.

 Nicolae Mischie mai are, în prezent, o sentinţă definitivă şi irevocabilă, de un an de închisoare cu suspendare -pentru că a introdus în ţară o armă de vânătoare pe care nu a declarat-o la vamă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel