Șerban Nicolae, mesaj pentru Iohannis, înainte de referendum: Îi spun foarte clar. O minciună!

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Şerban Nicolae i-a transmis un mesaj preşedintelui Klaus Iohannis, în ceea ce priveşte referendumul de pe 26 mai, susținând că "este o minciună".

"Îi spunem domnului Iohannis, ca să fie foarte clar, să priceapă. Nu pe ascuns, nu în spate, nu pe plan local, vă spun public. Eu chem toţi pesediștii şi votanţii PSD să boicoteze această mascaradă de referendum pentru că nu este un referendum. Este o mascaradă găsită de nişte securişti ca domnul Iohannis să participe la campania electorală.

Nu are nicio legătură cu consultarea populaţiei pentru o problemă de interes naţional. Dacă era aşa, nu erau nişte întrebări pe care nu le-a înţeles nici domnul Iohannis însuşi, de le-a confundat, le-a amestecat, le-a făcut zob şi a făcut semn să taie semnalul că nu se mai putea concentra la nimic. Probabil că trebuiau schimbate bateriile", a spus Șerban Nicolae, în emisiunea "100 de minute", de la Antena 3.

Vezi și: Klaus Iohannis pune tunurile pe CNA din cauza referendumului: Auziți, ce obrăznicie!

"Eu îi spun foarte clar!"

"Eu îi spun foarte clar: este o mascaradă, nu un refrendum, nu este niciun vot. Drept dovadă, îl trădează inconştientul, că nu pot să îi spun subconştientul. De câte ori era întrebat de presă de Dragnea, de alegeri, de președinție, de guvern spunea: "După alegeri". De ce? Pentru că şi pentru el, după 26 mai, sunt alegeri. Nu e vorba de referendum. Asta cu referendumul era o scuză în timpul campaniei electorale. Este un fake, o minciună", a mai spus Șerban Nicolae.

Vezi și: Klaus Iohannis, declarații la Cotroceni, înaintea alegerilor europarlamentare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel