Nicolae Dică, ca și demis de la FCSB. Pe cine ar vrea Becali

FCSB a pierdut surprinzător pe teren propriu cu Concordia Chiajna, 0-1, ultima etapă.

Deși pe primul loc în clasament, jocul echipei dezamăgește crunt, mai ales având în vedere uriașele investiții pe care Gigi Becali le-a făcut. Însă în toate aceste condiții Becali l-a tolerat pe Dică, un antrenor docil și convenabil până acum. Limita mandatului va fi la Craiova, în runda următoare, unde înfrângerea l-ar demite pe Nicolae, scrie prosport.

În campionat urmează două săptămâni de pauză pentru jocurile naționalei. Imediat după reluare, FCSB se va deplasa la Craiova, și ea la rândul ei o echipă puternic rănită. Însă, potrivit sursei citate, Nicolae Dică va fi demis la prima înfrângere.

O soluție evidentă pentru înlocuirea lui Dică nu există încă. Becali a mai luat în calcul variante în ultima vreme: Edward Iordănescu, Mircea Rednic, Mihai Teja. Cele mai mari șanse să treacă acum la FCSB le-ar avea Teja, care a făcut minuni la Gaz Metan, i-a condus pe medieșeni până pe locul al treilea. El a mai lucrat la FCSB ca antrenor secund, a fost și junior al roș-albaștrilor. Rednic nu ar avea portretul antrenorului cu care Becali să se simtă confortabil, nu e un tip docil și ușor de manevrat. Și Iordănescu junior are cam aceleași "defecte", analizează GSP posibilii înlocuitori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel