EXCLUSIV  Nicolae Concioiu, despre "sufrageria localității Gușoeni". Obiectiv vital - video

Nicolae Concioiu
Nicolae Concioiu

Nicolae Concioiu, primarul comunei Gușoeni din Vâlcea, invitat la interviurile DC News, a vorbit despre "sufrageria localității", precum și despre un obiectiv extrem de important.

"Se programează nunțile cu un an sau chiar doi înainte de data căsătoriei, pentru că nu găsesc spații unde să se desfășoare. Acest cămin cultural eu l-am denumit mai prietenos "sufrageria localității", în sensul că e nevoie și de o întâlnire și o socializare a cetățenilor. E o distanțare bazată pe problemele cu care se confruntă oamenii la ora actuală, e nevoie să existe și momente de apropiere, în care să poți să discuți problemele în amănunt, pentru că trebuie să recunoaștem că sunt destul de complexe prolemele cu care ne confruntăm, și în special în spațiul rural, unde asistăm la o cădere demografică, o pierdere a satului românesc", a spus primarul pentru DC News.

Obiectiv important

"Pentru noi, un obiectiv foarte important este reabilitarea sectorului de drum național, un drum care leagă Gorjul de Argeș. Lucrarea este de mulți ani în stadiul de proiectare, am văzut că lunile acestea s-au reactualizat Certificatele de Urbanism necesare. Să sperăm că se va face lucrul acesta", a zis primarul Nicolae Concioiu. "Dacă drumul ar fi acceptabil", un bucureștean ar face până la localitatea Gușoieni în jur de două ore.

Acesta a vorbit și despre obiectivele monahale. "Avem în localitate și obiective monahale. De exemplu, este cea mai veche biserică de lemn din Oltenia, cu hramul Maicii Domnului. Mai avem încă două biserici de lemn. Suntem o localitate atestată de 551 de ani", a precizat Nicolae Concioiu.

Interviul complet mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel