Nicolae Bara, fost patron în Liga 1 la UTA Arad, a murit - foto

Nicolae Bara, fost investitor la UTA în perioada 2006-2008, a murit la vârsta de 68 de ani.

'Drumurile și acțiunile noastre au fost mereu purtate de gândul cel bun, de azi înainte rămâne doar amintirea vremurilor prin care am trecut împreună! Drum lin spre eternitate, prieten bun', a transmis Traian Constantin Igaș, fost partener de afaceri, a anunțat moartea lui Nicolae Bara.

'Rămas bun, Nicolae Bara! Ne luăm rămas bun astăzi de la Nicolae Bara, fostul conducător al clubului roș-alb, cel care a condus destinele echipei în precedenta perioadă petrecută de “Bătrâna Doamnă” în Liga 1, timp de două sezoane. Îi mulțumim pentru tot aportul adus din poziția de președinte și investitor, și ne bucurăm că l-am avut alături de noi la câteva jocuri din acest sezon din prima ligă a României!Sincere codoleanțe familiei!', a scris clubul UTA Arad, pe pagina de Facebook a echipei.

Nicolae Bara a fost investitor la UTA Arad între anii 2006 - 2008. Mai mult, în 2023 a spus că ar fi dispus să contribuie la redresarea echipei care luptă pentru salvarea de la retrogradare în acest sezon de Superliga.

'Nu mai sunt la vârsta la care să visez cai verzi pe pereți. Nu pot să pun căruța înaintea calului. Nu am cum să fac strategii până nu înțeleg foarte bine dacă e nevoie de mine într-un fel sau altul. Interesul meu era să văd dacă pot ajuta UTA cumva, nu știu cum, nu am un scenariu prestabilit.

Ăsta e singurul meu interes, să ajut UTA. Dacă pot, dacă nu, mă dau la o parte și rămân în continuare un suporter din umbră care urmărește fenomenul, dar lăsați-mă să evaluez corect', spunea Nicolae Bara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel