Bănicioiu susține că poate da peste cap jocurile lui Dragnea

De două ore au avut nevoie pesediștii pentru a tranșa problemele interne în cadrul ședinței de vineri. Aceștia și-au exprimat nemulțumirile și au oferit reacții la cald imediat după ședință. Printre aceștia, Nicolae Bănicioiu, candidat pentru funcția de președinte executiv. 

Nicolae Bănicioiu s-a arătat încântat de faptul că jocurile subterane ale unor colegi nu se potrivesc cu cele ale majorității și intră în cursa pentru funcția de președinte executiv încrezător, precizând că șansele ca „buturuga mică" să răstoarne „carul mare" sunt foarte mari.

„Nemulțumirile mi le-am spus și în interiorul ședinței, prefer să nu vi le spun aici. Le-am spus colegilor mei, cred că le-a aflat și le-a înțeles președintele partidului și ceilalți colegi din conducere, dar marea reușită a zilei de astăzi și o salut, este validarea tuturor candidaturilor. Vreau să mulțumesc colegilor care vin la București și unii au plecat deja din țară, deci colegilor delegați, care sunt convins că au făcut ei presiunile necesare pentru a-i convinge pe repezentanții lor în CEX să voteze pentru aceste lucruri. Iată cum `buturuga mică răstoarnă carul mare`. Ce vă spuneam ieri, jocurile subterane și ascunse ale unora nu se potrivesc cu socotelile oamenilor", a declarat Nicolae Bănicioiu imediat după ședința internă PSD, de validare a candidaturilor.

Bănicioiu, convins că la Congresul de sâmbătă, „buturuga mică poate răsturna carul mare"

Șansele sunt foarte mari. După cum vedeți, toate candidaturile au fost aprobate. Au fost câteva abțineri la o alta, dar în rest, cam toate candidaturile au fost aprobate cu scor mare"

Pe lângă Bănicioiu, în cursa pentru postul de președinte executiv intră și Viorica Dăncilă, susținută de Liviu Dragnea, dar și Ecaterina Andronescu, membru al grupului de disidenți anti-Dragnea. Imediat după ședința de vineri, Bănicioiu a comentat candidatura Ecaterinei Andronescu:

Toată lumea care nu vrea să câștigăm noi plânge din cauza aceasta, dar vă asigurăm că suntem și maturi, și raționali și nu vom diviza voturile. Eu cu doamna Andronescu suntem capabili de o astfel de discuție, credeți-ne (...) Am multe pe suflet. V-aș spune multe despre CEX și Congresul de mâine, dar nu o fac, din respect pentru colegii mei și oamenii care cred în partidul ăsta, care nu votează neapărat partidul ăsta nici pentru domnul Dragnea, nici pentru Bănicioiu sau Andronescu, votează pentru că sunt pesediști din tată în fiu și au tot dreptul să vadă partidul ăsta într-o lumină bună", a declarat Nicolae Bănicioiu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel