Nicolae Bănicioiu, avertisment DUR pentru Liviu Dragnea. Îi face rău...

NIcolae Bănicioiu, fostul ministru al Sănătății în Guvernul Ponta și candiat pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD împotriva premierului Viorica Dăncilă, l-a avertizat pe  Liviu Dragnea în contextul în care liderul PSD a făcut unele greşeli împotriva unor oameni vechi din partid.

Invitat la Realitatea TV, în emisiunea "Jocuri de putere", Nicolae Bănicioiu şi-a exprimat speranţa că "nu o să-i interzică cineva lui Codrin Stefănescu să candidteze, ar fi o mare eroaire politică, este un oo redutabil, cu vechime în partid, toată lumea ştie ce lupte a dat.(...) Dacă Ecaterina Andonescu va fi impedicată să candideze, dacă i se vor băga tot felul de beţe în roate, nu voir lăsa ca această nedreptate să se petreacă fără să intervin, la fel cum voi face dacă lui Codrin Ştefănescu i se blochează candidatura.(...) Cine-i dă ideile astea lui Liviu Dragnea îi face rău, dar nu cred că el nu va pica în această capcană, a mai declarat Bănicioiu.

Nicolae Bănicioiu a afirmat că a auzit, de la alţi colegi sau pe surse tot felul de inforrmaţii neplăcute despe jocurile de culise de dinaintea congresului de sâmbătă. "Au fost nişte tonuri pe care tind să nu le cred. Am primit multe informaţii, pe care încă nu ştiu dacă să le cred şi n-aş vrea să vorbesc despre ele.

[citeste si]

() Sunt mâhnit pe Liviu Dragnea faţă de susţinerea unui candidat, dar, cu toate astea, nu pot şi nu voi zice nimic rău de domnia sa, o ştie chiar şi el. Liviu Dragnea m-a suprins neplăcut că şi-a nuanţat declaraţia faţă de săptămâna trecută, când era de părere că nu e bine ca doamna Dăncilă să candideze, să se ocupe de guvern. Poate că nu-mi convine, dar îl inţeleg, are incredere în Viorica Dăncil," a precizat deputatul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel