Nicoară consideră că procurorii acţionează pentru Băsescu

MARIUS NICOARA - REZULTATE EXIT POLL - CLUJ
MARIUS NICOARA - REZULTATE EXIT POLL - CLUJ

Audiat în dosarul referendumului, senatorul Marius Nicoară susţine că procurorii acţionează la comandă politică. El a precizat că miza acestui dosar este să se demonstreze că Traian Băsescu nu a avut 7,5 milioane de oameni împotrivă la referendum. Nicoară a precizat că a fost chemat la DNA în calitate de martor.

"Din punctul meu de vedere, este o cercetare politică pentru a se demonstra că Traian Băsescu nu a avut atâtea voturi împotriva sa şi că liberalii din Transilvania şi din alte părţi ale ţării au făcut mobilizări ilegale ale cetăţenilor pentru a-i scoate la vot. Eu spun că noi am mobilizat oamenii la vot în mod corect şi am reuşit să scoatem peste jumătate din românii care există în mod real pe listele electorale. Se încearcă a se demonstra că Traian Băsescu nu are 7,5 milioane de români împotriva sa, ci mult mai puţini”, a spus Nicoară.

"Am avut o discuţie lungă cu doamna procuror, în care sper că am clarificat multe aspecte şi din acest punct de vedere sper că s-a lămurit că un partid este un spaţiu public, unde oamenii pot intra, indiferent de pregătire şi de cazierele lor fiscale. Un partid se organizează pentru a mobiliza oamenii la vot, lucru pe care noi l-am făcut în 29 iulie şi ne-a reuşit, din nefericire au existat alte instituţii care spun că nu am reuşit", a declarat Nicoară.

Liderul liberalilor clujeni a afirmat că acuzaţiile în acest dosar nu au "o bază serioasă reală".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel