Nichita: Băsescu, în mijlocul unui delir războinic, cu accente de paranoia

gheorghe_nichita
gheorghe_nichita

Gheorghe Nichita, vicepreședinte PSD, a spus în cadrul unei conferinţe de presă că toate sondajele de opinie efectuate până acum arată o victorie categorică, cu peste 60%, a USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie, potrivit cotidianul.ro. Acesta pare a fi și motivul pentru care preşedintele Băsescu a ieşit la rampă după câteva luni de tăcere.

„L-am văzut din nou aseară pe preşedintele chipurile apolitic Băsescu în mijlocul unui delir războinic, cu accente de paranoia, jignindu-şi adversarii politici în cel mai grobian mod cu putinţă, lansând acuzaţii fără acoperire, delirând despre fondurile europene, vorbind de fraudarea alegerilor înainte ca acestea să fi avut loc! După câteva luni de tăcere, semn că Băsescu a înţeles mesajul celor 7,4 milioane de români care l-au vrut plecat de la Cotroceni, iată că preşedintele apolitic a ieşit la bătaie, o bătaie golănească, de maidan, în această campanie electorală.De ce? Din disperare, pentru că ştie că PDL - deghizat în ARD - va pierde ruşinos alegerile din 9 decembrie”, a declarat Nichita.

Nichita este de asemenea de părere că tema fraudării invocată de Băsescu nu este de loc întâmplătoare.

“De ce vorbeşte Băsescu despre fraudarea alegerilor? Poate că, pe principiul hoţul strigă hoţii!, pregăteşte chiar el fraude în puţinele zone din ţară pe care le mai controlează. Ştie că va pierde ruşinos alegerile şi pregăteşte terenul pentru ca, după 9 decembrie, să caute tot felul de chichiţe pentru a contesta victoria USL şi pentru a refuza nominalizarea lui Victor Ponta ca premier”, a mai spus Gheorghe Nichita.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel