"Niște băieți agită apele în PSD". Constantin Toma (PSD) rupe tăcerea

În încercarea de a pune Buzăul pe picioare după 20 de ani în care lucrurile au mers mai prost, primarul Constantin Toma a părut, în unele momente, singur împotriva tuturor.

Au apărut zvonuri despre un conflict în cadrul PSD Buzău fiind oameni care spuneau că, la un moment dat, deputatul Marcel Ciolacu, președintele partidului, i-ar întoarce spatele lui Constantin Toma din cauza unor măsuri, considerate de unii drastice, pe care le-a luat pentru dezvoltarea orașului. Amintim că principala problemă cu care se confruntă noua administraţie a municipiului Buzău este lipsa acută de bani, în condiţiile în care gradul de încasare a ­ta­xelor şi impozitelor datorate de contribuabilii persoane fizice şi juridice bugetului locale este de doar 20%. Conform primarului Constantin Toma, sumele pe care instituţia le are de plătit sunt de aproximativ 12 ori mai mari decât cele disponibile. Din acest motiv, edilul "a tăiat" de unde s-a putut.

Constantin Toma a spus că are o relație foarte bună cu deputatul Marcel Ciolacu, dar a precizat că "sunt doi-trei băieți care încearcă să agite apele".

[citeste si]

"Haideți să încep cu o povestioară simpatică. Am fost criticat de niște domni, puțini la număr, din PSD, din cei grei, care sunt de mult timp aici. Ziceau de mine că nu sunt PSD-ist. Le-am spus așa: 'înainte de a fi social-democrat, sunt buzoian'. Bineînțeles că sunt membru PSD, am o relație deosebită cu Marcel Ciolacu. (...) Mulți dintre băieții ăștia ar vrea să fiu despărțit de domnul deputat Marcel Ciolacu. Să nu uităm că omul care a vrut schimbarea Buzăului este chiar dumnealui. Să nu uităm că dacă nu mă propunea... nu se întâmpla absolut nimic. Oricine putea să iasă primar la Buzău dacă era susținut de PSD. Credeți-mă! Nu pot să spun mai mult.

(w670)

Normal că îl voi susține pe domnul Ciolacu la alegerile parlamentare. Cu un grup de parlamentari bine aleși la București... sunt sigur că vom rezolva multe lucruri la Buzău. Sunt niște băieți care vor să mă izoleze de domnul Marcel Ciolacu. Nu reușesc. Majoritatea membrilor PSD sunt de partea mea și a domnului deputat, nu de partea celor doi-trei băieți care agită apele în momentul acesta. Acesta este adevărul", a zis Constantin Toma la o emisiune televizată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel