Neymar, operat, anunță PSG. Cât va lipsi brazilianul

Site-ul oficial al lui Paris St. Germain anunță că Neymar se va opera la sfîrşitul acestei săptămâni.

Decizia a fost luată de comun acord cu jucătorul, precizează comunicatul parizienilor. Cel mai scump fotbalist din istorie va fi operat în Brazilia, de doctorul Rodrigo Lasmar, care îl va avea alături de Profesorul Saillant, reprezentantul liderului din Ligue 1.

Va rata meciul cu Real Madrid

Astfel,  atacantul de 26 de ani va rata returul cu Real Madrid, din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Misiunea lui PSG de a se califica după 1-3 în Spania devine mult mai dificilă în acest moment.

Neymar s-a accidentat în finalul derby-ului cu Marseille, disputat în weekend pe Parc des Princes şi câştigat de echipa lui Unai Emery cu 3-0.

Picior în șurub

Testele efectuate ulterior au arătat că sud-americanul a suferit o entorsă la glezna dreaptă și o fisură la degetul mic de la același picior.

Brazilianului îi va fi introdus în picior un şurub, pentru a rezolva fisura de la cel de-al cincilea metatarsian, iar potrivit unor surse apropiate jucătorului, citate de AS, perioada de indisponibilitate ar fi de două luni.

Când va reveni

Starul lui PSG va reveni pe teren în finalul campionatului și va avea timp să ajungă în cea mai bună formă fizică până la jumătatea lunii iunie, atunci când este programat startul Campionatului Mondial din Rusia, potrivit digisport.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel