Neymar, înapoi la Barcelona? Catalanii au elucidat misterul

FC Barcelona nu intenţionează readucerea fotbalistului brazilian Neymar de la Paris Saint-Germain, a indicat vineri vicepreşedintele clubului, Jordi Cardoner, reacţionând la speculaţiile din presă, informează Reuters.

Neymar a jucat între 2013 şi 2017 la Barca, cu care a câştigat de două ori campionatul Spaniei şi o dată Liga Campionilor, formând un trident ofensiv devastator alături de Luis Suarez şi Lionel Messi. Ziarul El Mundo Deportivo a scris miercuri că atacantul i-a anunţat pe şefii Barcei că vrea să revină fiindcă este dezamăgit de viaţa la Paris.

"Nimeni din conducerea Barcei nu a vorbit despre posibilitatea de a-l readuce pe Neymar. În acest moment nu putem da un răspuns, fiindcă nimeni nu a menţionat acest subiect", a declarat Cardoner pentru postul de radio SER Catalunya.

Neymar, care a plecat în vara anului trecut de la Barcelona pentru a nu rămâne în umbra lui Lionel Messi, după cum au dezvăluit apropiaţii săi, ar dori acum să se despartă de PSG din cauza rivalităţii cu noul star al fotbalului francez, Kylian Mbappe, comentează presa din Hexagon

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel