Neymar, în mijlocul unei controverse. Cum și-a umilit un adversar

PSG a debutat perfect în Liga Campionilor şi a învins marţi seara Celtic în deplasare, scor 5-0, după un meci în care Neymar a deschis scorul şi a pasat decisiv pentru Mbappe.

Evoluția celui mai scump transfer din istorie a fost umbrită de gesturile brazilianului.

Neymar a refuzat, la finalul partidei, să dea mâna şi să facă schimb de tricouri cu adversarul direct din meciul cu Celtic, Anthony Ralston, după ce fundaşul a râs în faţa jucătorului brazilian, scrie Prosport. Ralston, în vârstă de 18 ani, a avut o seară grea în partida cu PSG, cu un adversar cumpărat pentru 222 de milioane de euro, pe care l-a faultat destul de dur în două rânduri fiind avertizat cu cartonaşul galben de centralul Daniele Orsato.

Răzbunarea lui Neymar a venit imediat la scorul de 3-0 pentru PSG, brazilianul arătându-i juniorului de 18 ani scorul pe degete. Iar momentele tensionate dintre cei doi au continuat până după meci, atunci când Ralston, cel care a vrut să facă pace cu brazilianul, a fost refuzat la schimbul de tricouri. În plus, Ralston a rămas cu mâna întinsă în momentul în care a dorit să-i strângă mâna lui Neymar.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel