Neymar a reluat antrenamentele după accidentarea de la începutul lunii

Neymar ratează din nou duelul cu fosta echipă pe care a părăsit-o pentru 220 milioane euro
Neymar ratează din nou duelul cu fosta echipă pe care a părăsit-o pentru 220 milioane euro

Vedeta echipei PSG, brazilianul Neymar, a reluat joi antrenamentele după ce s-a accidentat pe 10 februarie la aductori în meciul câştigat cu Caen în Cupa Franţei, scrie France Football.

Brazilianul a făcut mai multe ture de teren şi s-a pregătit individual. În ciuda absenţei lui Neymar, PSG a surclasat-o săptămâna trecută pe FC Barcelona, 4-1 în deplasare în turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Aşa cum s-a anunţat, prelungirea contractului lui Neymar cu Paris Saint-Germain este "pe drumul cel bun". "În privinţa lui Neymar, suntem pe drumul cel bun. Însă, un contract este valid atunci când este semnat, iar deocamdată nu este cazul. Obiectivul este să facem acest lucru cât mai rapid posibil", a declarat directorul sportiv al clubului parizian, Leonardo.

Neymar a sosit la PSG în vara anului 2017, după ce francezii au achitat clauza de reziliere a acestuia în valoare de 222 de milioane de euro, brazilianul fiind şi în acest moment cel mai scump fotbalist al planetei. PSG, campioana en titre a Franţei, este pe locul 3 în prezent în Ligue 1, după 26 de etape, cu 54 puncte, la 4 puncte de liderul Lille. PSG va juca sâmbătă, în deplasare, cu Dijon, lanterna roşie, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel