Netanyahu-Dragnea, întâlnire. Premierul israelian: întrevedere excelentă

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a avut joi o întrevedere cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, discuţie pe care şeful executivului israelian a descris-o într-o postare pe pagina sa de Facebook drept 'excelentă', el evidenţiind şi bunele relaţii bilaterale româno-israeliene. 

'O întâlnire excelentă cu preşedintele Camerei Deputaţilor din parlamentul român, Liviu Dragnea. Relaţiile dintre ţările noastre sunt bune şi vor deveni mai puternice', a scris Netanyahu pe reţeaua de socializare în urma discuţiei cu Dragnea. 

Primindu-l pe Liviu Dragnea, Benjamin Netanyahu i-a spus: 'Vă mulţumesc pentru tot ce faceţi pentru a consolida prietenia noastră. Este o prietenie adevărată. Ea devine tot mai puternică', a relatat şi portalul timesofisrael.com. 

Delegația României, întâlnire cu președintele Israelului 

Anterior, delegaţia română aflată în vizită oficială în Israel, din care fac parte preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, prim-ministrul Viorica Dăncilă şi ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, a fost primită de către preşedintele Statului Israel, Reuven Rivlin. 

"În cadrul discuţiilor purtate cu acest prilej au fost evocate legăturile tradiţionale de prietenie dintre cele două ţări, consolidate pe parcursul a 70 de ani de relaţii diplomatice neîntrerupte. A fost evidenţiat, totodată, nivelul excelent atins, în prezent, în cadrul cooperării dintre România şi Statul Israel", se arată în comunicat. 

"Preşedintele Camerei Deputaţilor a vorbit despre accelerarea consultărilor interne cu privire la relocarea Ambasadei României la Ierusalim. Preşedintele Statului Israel a salutat această decizie. În context, prim-ministrul român a informat partea israeliană că Guvernul a propus viitorul ambasador al României în Statul Israel, decizia de numire a acestuia aparţinând preşedintelui", mai menţionează comunicatul guvernului român, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel