NERVI în direct! Ionaș - De Mezzo, CEARTĂ acidă: Nu mai rostiți numele meu!/ Obositor, mă ENERVAȚI

Scandal în direct! De Mezzo a explodat după ce i-a fost rostit numele. 

Sociologul Vladimir Ionaș a spus, la Antena 3, în emisiunea ”Subiectiv” că ”pe mine mă interesează că suntem pe 6 septembrie și, contrar a ceea ce a spus dl De Mezzo, chiar nu știu cum vor începe școlile, grădinițele... domnule De Mezzo, vă strâmbați, îmi place foarte mult”. 

Liberalul Mario De Mezzo i-a spus: ”Asta nu e problema nimănui că nu știți dvs. Informați-vă, am spus eu, la Antena 3, în repetate rânduri cum vor începe școlile, a ieșit Monica Anisie. Ați spus numele meu de două ori, n-am cum să nu intervin, dacă vreți să terminați, îmi pare foarte rău, nu mai rostiți numele meu, informați-vă, nu e complicat”. 

”La nivel semantic și logic, eu l-am auzit pe primul ministru al României...” a încercat să susțină o opinie Vladimir Ionaș, întrerupt de De Mezzo: ”Este prim-ministrul corect în limba română”. ”Dom`ne, dacă vreți să-mi dați lecții, îmi dați în particular, îmi spuneți cât costă” a replicat Ionaș. ”Puteți să tăceți puțin din gură? Deja deveniți obositor și mă cam enervați” a continuat sociologul. ”Îl las să vorbească și incorect gramatical” a continuat De Mezzo. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel