”Neputința se transformă în frustrare și-n ură”. Reacția lui Ciolacu la înțepăturile din PNL

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat la înțepăturile politice din coaliția de guvernare.

”Prioritatea noastră, a PSD și a mea, este să ne finalizăm, într-o lună de zile, propunerile pentru viitorul program de guvernare. Va fi programul de guvernare al României - aici este diferența între mine și colegii mei de la PNL, nu e un program de guvernare al coaliției. Eu nu pot să aștept până în ultima zi, când vom negocia acest program de guvernare pentru că eu vreau ca românii să știe ce propuneri avem pentru perioada următoare și ce dorim să prindem în acest program de guvernare. Eu cred că viitorul guvern va trebui să creeze premisele trecerii de la o economie bazată pe consum la una bazată de producție. Dorim să venim cu scheme de ajutor foarte clare.” a spus Marcel Ciolacu, duminică seară, la Antena 3, unde a fost invitatul jurnalistului Răzvan Dumitrescu. 

”Să știți că neputința se transformă în frustrare și-n ură. Uitați-vă la cei de la USR cât de răi sunt cu toată lumea. Nu-mi doresc ca colegii noștri de la PNL, din cauza unei neputințe, să o transforme în ură. Văd o anumită tendință - dacă opt ore faci o ședință și, din opt ore, în șase înjuri PSD-ul, deja este un fenomen. Cred că ar trebui să ne facem fiecare o evaluare și să vedem unde nu funcționează și ce nu funcționează, decât să ne atacăm în spațiul public” mai spune președintele PSD. 

Reacția sa vine la discuțiile din spațiul public din ultima perioadă, la declarațiile din coaliție care au părut a fi ”înțepături”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel