Nemulţumiri ale liderilor PDL din teritoriu: Remanierea este clar că trebuie să se întâmple

clement-negrut-pdl1
clement-negrut-pdl1

Deputatul PDL de Alba, Clement Negruţ, a declarat că partidul din care face parte nu mai poate merge la televizor ”să croșeteze”, ci trebuie să adopte o strategie care vizează în principal îmbunătățirea atitudinii oamenilor politici, și în special, a miniștrilor, care trebuie să conștientizeze că politica se face ”cu oameni, nu pe tabloide”.

Clement Negruţ a afirmat, într-o conferinţă de presă, la Alba Iulia, că PDL trebuie să îşi schimbe atitudinea şi să se întoarcă foarte aproape de oameni şi de societatea civilă.

Deputatul PDL a afirmat la Alba Iulia că se simte un sacrificat, trădat chiar de partidul din care face parte și consideră iminentă schimbarea atitudinii miniștrilor și a membrilor PDL, mai degrabă decât remanierea guvernului, pentru că politica trebuie făcută cu oameni, nu pe tabloide.

"Remanierea este clar că trebuie să se întâmple. E clar. Dar eu cred că nu neapărat remanierea guvernamentală - că schimbăm pe x cu y - e importantă, ci atitudinea trebuie schimbată, atitudinea miniştrilor trebuie schimbată. Nu mai putem să mergem la televizor să croşetăm, nu mai putem să mergem la televizor şi să spunem că ne stă broasca nu ştiu unde şi trebuie să o scuipăm. Oamenii s-au săturat. Oamenii politici trebuie să înţeleagă că sunt puşi acolo datorită muncii mele şi a altora din partidul acesta, care au adunat voturi. Eu mă simt sacrificat acum de PDL, ca parlamentar, pentru că toată lumea aruncă în parlamentari (…)", a spus Negruţ.

Deputatul PDL a declarat că nu-i este frică să-și susțină părerile nici în fața colegilor săi, opinând că și-a câștigat dreptul de a vorbi în cei 15 ani de când este membru al partidului, lansând, totodată, și o observație la adresa Elenei Udrea, ministrul Dezvoltării.

"Trebuie să înţelegem că politica trebuie făcută cu oamenii, nu pe tabloide", a spus deputatul Clement Negruţ.

În legătură cu remanierea, Clement Negruţ nu a dorit să facă nominalizări, dar susține propunerea schimbării unor miniștri, dar mai ales schimbarea atitudinii PDL.

Citește și:

BOR a trecut de partea poporului! Patriarhia vrea schimbarea

Paleologu apreciază reacțiile Puterii ca ”tâmpite și deplasate”

Ce PDL-ist de frunte se alătură protestatarilor?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel