Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Nelu Tătaru: În cel mult o lună, vom avea specificații în acest sens

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Lupta cu noul coronavirus a presupus pentru furnizorii privați de servicii medicale eforturi suplimentare, în condițiile în care tarifele decontate erau la nivelul anului trecut, înainte de pandemie. 

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a fost întrebat, în cadrul dezbaterii online Cum va arăta „noua normalitate” în sistemul sanitar, organizată de trustul de presă DC Media Group, ce decizie se va lua cu privire la finanțarea zonei private, mai ales la clinicile ce asigură dializa pentru majoritatea pacienților din țară.

„Au fost spitale din circuitul privat care au participat la patologia COVID-19. Au fost spitale care ne-au susținut. Sunt discuții la nivelul Casei de Asigurări cu referire la o relație cu furnizorii privați și vom avea, cam într-o lună, și specificații în acest sens”, a spus Nelu Tătaru.

„Chiar vineri, am avut discuții cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate. Să facem o procedură sau un contract. Într-o lună, să avem un răspuns pentru următoarea perioadă, în măsura prognozelor pe care le avem”, a subliniat ministrul Sănătății.

DEZBATEREA completă:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel