EXCLUSIV  Nelu Tătaru, anunţ pentru bolnavii care iau Euthyrox si Metformin

Foto Agerpres
Foto Agerpres

Secretarul de stat Nelu Tătaru a făcut un anunţ pentru bolnavii care iau  Euthyrox si Metformin, în cadrul dezbaterii organizate de DC MEDIA GROUP, "Politicile publice: cauză sau soluţie pentru criza medicamentelor". 

"În ce priveşte criza pandemiei de infecţie cu coronavirus la nivelul României, a existat la un moment dat şi un necesar care a trebuit să fie raportat şi în funcţie de nivelul pandemiei în China şi India. Am avut momente când a trebuit să facem o evaluare la tot ce înseamnă medicamente. Au fost rapoarte repetate, având în vedere că India ne raporta un şir de 13 medicamente pe care nu le puteau produce, printre care şi un şir de preparate ce conţineau paracetamol. Producătorii au fost mereu alături de noi, s-au luat măsuri.", a declarat Nelu Tătaru în exclusivitate pentru DC MEDIA GROUP. 

Anunţ pentru bolnavii care iau Euthyrox şi Metformin

"Ne-am lovit de o lipsă de pe piaţă a Euthyroxului şi Metformin, lipsă cumva artificială, având în vedere că intrau pe piaţă 50.000 de cutii de euthyrox, dar stocul se epuiza repede. Vom mări această cantitate care trebuie pusă pe piaţă, am luat deja legătura cu producătorii", a mai spus secretarul de stat. 

Mai multe în VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel