Nelu Iordache, declarații. Savaliuc: DNA şi SRI au vrut să distrugă tot ce este românesc

Răzvan Savaliuc a comentat dezvăluirile făcute de Nelu Iordache, pentru publicația luju.ro, și acuzațiile la adresa lui Victor Ponta. Omul de afaceri l-a acuzat pe fostul premier că l-ar fi arestat pentru a-i lua afacerile.

"În opinia mea, Nelu Iordache este un personaj care vine să confirme tot ce a existat, în ultimul an, în România, toţi oamenii marcanţi de afaceri români care au fost vânaţi de servicii şi DNA pentru a fi distruşi.

El are o poveste foarte interesantă despre cum a intrat în vizorul DNA, după asocierea cu o firmă portugheză pentru construirea unui tronson de autostradă, între Nădlac şi Arad. Se dezvăluie că firma care era o protejată a fostului preşedinte al Comisiei Europene, Manuel Barroso, a avut pretenţia să primească, în avans, cinci milioane de euro. Pentru că nu i-a primit - era un risc - lui Nelu Iordache i s-a făcut o plângere.

Omul vorbeşte chiar şi de activarea procurorului Claudiu Dumitrescu, care a fost la DNA.... În urma acestei sesizări a fost arestat pentru un an şi zece luni. Ba, mai mult, susţine că Victor Ponta l-a avertizat că va fi arestat (....)

S-a văzut că DNA-ul nu a acţionat niciodată împotriva marilor firme străine. SRI şi DNA au avut o perioadă în care au decimat mediul de afaceri românesc, clasa politică, presa... Trebuie să ajungem la un răspuns... Oamenii rup tăcerea şi spun ce ştiu. DNA şi SRI au vrut să distrugă tot ce este românesc în această ţară", a spus Răzvan Savaliuc, la Antena 3.

Citește și Nelu Iordache, declarații. Chirieac: Ăsta e motivul!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel