Nela Secară, amenințată că va fi ”aranjată”. Kovesi, luată în vizor

Din 2012 până în 2018, Nela Secară a fost hăituită de procurori, fiind nevinovată, după cum a povestit aceasta, de mai multe ori, în spațiul public. Contactată de România TV, femeia de afaceri din Oradea a făcut noi detalii cutremurătoare. 

Nela Secară a spus, pentru România TV, că este o victimă colaterală și că a primit amenințări din partea procurorilor.

"Am fost o victimă colaterală a acestui sistem. Pentru că eu nu aveam nici dosare penale, nu aveam niciun fel de probleme cu justiția și mi s-au fabricat toate aceste dosare numai pentru ca să ajungă la personaje pe care procurorii le luaseră ca și țintă, adică din sistemul judiciar: procurori, avocați, judecători și diferiți șefi de instituții, pe care eu îi aveam doar ca prieteni. Nu am avut niciodată afaceri împreună. 

Am fost arestată, rearestată


Am fost umilită, după m-am îmbolnăvit. Am fost efectiv hărțuită! Nu mi s-a dat voie să plec, ca să mă tratez. Mi s-a impus control judiciar, am fost arestată, rearestată, umilită în fel și chip pe baza unui denunț", a zis femeia de afaceri. 

Kovesi, luată în vizor


"Astăzi, sunt consternată să văd că doamna procuror șef al Parchetului General, ulterior procuror DNA, dânsa este nemulțumită că, în baza unui denunț, în baza unui penal, așa cum dânsa a afirmat, este pusă sub acuzare. Dar oare noi, oameni simpli, care în acest mod am fost luați, arestați, umiliți, noi suntem cu dublă măsură în țara asta? Dânsa trebuie să fie apărată, noi nu?", a mai precizat Nela Secară.

Întrebată de moderatorul România TV dacă a mai fost amenințată de procurorii DNA Oradea, Nela Secară a declarat că a primit amenințări: "Am fost amenințată că în următoarele dosare o să fiu aranjată. Dar nu mi-e frică, pentru că nu am făcut nimic. Sunt hotărâtă să merg până la capăt!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel