Negulescu-Ghiță, stenograme. Chirieac: Iohannis să intervină

Bogdan Chirieac s-a declarat siderat de stenograma difuzată de România TV prin care procurorul Negulescu punea presiune pe un martor pentru a depune un denunț împotriva lui Sebastian Ghiță.

Totuși, analistul politic consideră că noua stenogramă nu va avea niciun efect până în momentul în care un partid care deține majoritate în Parlament nu va face ceva. Totodată, Bogdan Chirieac consideră că președintele Klaus Iohannis ar trebui să intervină.

”Este o nouă stenogramă care nu va avea niciun efect. Lucrul acesta se va perpetua până când un partid politic care are majoritatea va face ceva. E evident că în România actualul sistem prin care funcționează justiția e nefuncțional. 

În acest moment cei care ar trebui sa intervină nu o fac. Nu am așteptări la președinte, el rămâne restras, nu vrea să intre în această luptă, dar ce e aici are nevoie de intervenția președintelui. Dacă nu poate el, atunci Parlamentul”, a declarat Bogdan Chirieac la România TV.

România TV a publicat înregistrări cu procurorul Negulescu. Din înregistrări se observă abuzurile pe care acesta le făcea. Înregistrarea prezintă un denunț pe care procurorul Negulescu l-a solicitat împotriva lui Sebastian Ghiță.

Citește AICI stenograma discuției dintre procurorul Negulescu și denunțător.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel