EXCLUSIV  Negrițoiu (ASF), DEMITERE. Daniel Zamfir, document cheie către Tăriceanu în scandalul pensiilor private

Daniel Zamfir, deputat PNL, a venit cu un document-cheie, după ce preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, că scandalul privind pensiile private ar fi fost provocat de preşedintele ASF, Mişu Negriţoiu.

Este vorba despre o adresă către Călin Popescu Tăriceanu legată de demiterea lui Mișu Negrițoiu, președinte ASF: 

 (w670)

"În calitate de președinte al Comisiei economice, industrii și servicii, am făcut o adresă, acum două săptămâni, către domnul președinte Călin Popescu Tăriceanu, către Biroul permanent al Senatului, prin care am cerut să ia act de faptul că încă de anul trecut, cele patru comisii, economică și buget-finanțe, de la Camera Deputaților, respectiv Senat, au decis în unanimitate demiterea lui Mișu Negrițoiu, președintele ASF.

Avem la îndemână instrumentul parlamentar pe care trebuie să-l folosim și anume domnii Dragnea și Tăriceanu să convoace de urgență plenul reunit, să ia act de faptul că aceste comisii parlamentare au decis în unanimitate demiterea lui Mișu Negrițoiu și așa să rezolvăm problema. Votul a fost dat la finalul anului trecut și, din această cauză, Parlamentul nu s-a mai întâlnit în plen reunit. Ca atare, domnul Liviu Dragnea poate să dea curs solicitării mele și astfel domnul Mișu Negrițoiu să fie demis", a spus Daniel Zamfir în exclusivitate pentru DC News.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel