Negrescu arată CIFRELE guvernării PNL: Gogomănia revenirii în 'V' și-a atins limitele

"Gogomănia revenirii în 'V' și-a atins limitele. Cifrele publicate de Eurostat arată că avem a doua cea mai mare contracție anuală (-6%), după Spania", apreciază Victor Negrescu. 

"După ce și-a demonstrat incapacitatea în a gestiona criza din punct de vedere medical, Guvernul României a eșuat și la capitolul economie. Italia, grav afectată de pandemie se află la -4,7%, Polonia la -2% , Ungaria la -4,7%, Slovacia la -2,2%, Bulgaria la – 5,2% și Cehia la -5,8%. În ciuda dezastrului provocat de pandemie, în trimestrul al III-lea, Uniunea Europeană a recuperat puternic, iar majoritatea statelor membre au înregistrat creșteri importante față de semestrul precedent.

În absența unor măsuri economice clare și a unor stimulente pentru sectoarele afectate de pandemie, România s-a decuplat de restul țărilor europene și a rămas în urmă. Costurile se resimt deja în economie, unde avem contracții puternice și o presiune tot mai mare pe micii antreprenori și pe locurile de muncă.

Soluțiile sunt la îndemâna României dar, din păcate, lipsa de profesionalism și implicarea miniștrilor în campanie au condus la ratarea unor momente importante. Avem nevoie de un guvern care poate da siguranța unui trai mai bun", transmite europarlamentarul Victor Negrescu într-un mesaj publicat pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel