Negoiță, ironic cu Dăncilă. De ce e ”amărât”

Ema Apostu / 13 Martie 2019 / 19:08 Salveaza PDF Comentarii

Robert Negoiţă s-a declarat "amărât", lansând o ironie la adresa premierului Viorica Dăncilă.

Preşedintele Asociaţiei Municipiilor din România (AMR), Robert Negoiţă, s-a declarat "amărât" că premierul Viorica Dăncilă nu a venit, miercuri, la Adunarea Generală a AMR, precizând că aceasta ar fi putut "să citească un discurs".

"I-am dat invitaţie, am văzut că a participat la alte adunări generale. Putem şi noi să ascultăm aici să ne citească un discurs, puteam să ne angajăm să nu-i punem nicio întrebare, eventual, ca să nu creăm dificultăţi. Regret profund că nu am avut parte şi noi să vină aici, să fie cu noi, este pentru prima dată. Chiar am avut premieri care nu au stat mai mult decât 5-6 luni de zile şi au venit la Asociaţia Municipiilor, la Comitetul director, nu neapărat la Adunarea Generală. Sunt amărât de chestia asta", a spus Negoiţă, la Adunarea Generală a AMR. În altă ordine de idei, el le-a mulţumit celor prezenţi la Adunarea Generală a AMR că au funcţionat "ca o structură asociativă".

"Sperăm să vedem Codul administrativ în vigoare, să vedem şi legea bugetului aşa cum e ea, la care am contribuit cu toţii, şi vă mulţumesc că am funcţionat ca o structură asociativă şi am dat dovadă de unitate", a adăugat Negoiţă.

Vezi și: Amenzi de 4.000 lei pentru români. Vezi dacă te afli pe lista neagră

Paște 2019. Arsenie Boca, predică Paște 1949. Ce îi îndemna pe credincioși

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28