Negoiţă: Giugula minte! Nu se discută excluderea mea pentru că nu există propunerea de excludere

robert negoita
robert negoita

Vicepreşedintele PSD, Robert Negoiţă, a contrazis, duminică, afirmaţiile lui Doru Giugula privind dezbaterea în cadrul Comisiei de Arbitraj şi Integritate Morală a partidului a unei cereri de excludere a sa din partid, susţinând că nu i s-au adus la cunoştinţă nici un fel de acuzaţii.

”Doru Giugula minte şi va plăti pentru chestiunea aceasta. Nu se discută astăzi nimic referitor la acest subiect. Nu se discută astăzi excluderea mea pentru că nu există propunerea de excludere din partea organizaţiei din care fac parte. În primul rând trebuie să fie propunerea organizaţiei”, a declarat Robert Negoiţă, transmite Agerpres.

Doru Giugula, preşedintele Comisiei de Arbitraj şi Integritate Morală a PSD Bucureşti, a declarat, duminică, că pe ordinea de zi a şedinţei Comisiei va mai fi, în afara celui privindu-l pe Mircea Geoană, şi un alt punct de discuţie - cazul Robert Negoiţă - în urma unei plângeri depuse de organizaţia PSD sector 3, în care se cere excluderea acestuia din partid pentru acte care sunt incompatibile cu calitatea de membru al PSD.

Giugula a spus că Negoiţă a dus în partid persoane care au fost date afară anul trecut, pentru colaborare cu PDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel