Robert Negoiță (PSD) cere cooptarea PMP și PNL la guvernare

Primarul sectorului 3, social-democratul Robert Negoiță, propune un guvern de uniune națională care să includă Partidul Mișcarea Populară și Partidul Național Liberal.

"Dacă tot discutăm despre o remaniere de Guvern, în urma căreia se pare că vom avea în noul cabinet toate partidele (PSD, UNPR, PC, PLR, PPDD şi UDMR - care este la ora aceasta la guvernare), de ce să nu cooptăm în noul cabinet PNL şi PMP? Vom avea, astfel, un Guvern de Uniune Naţionala şi, implicit, garanţia unui act guvernamental echilibrat, cu largă susţinere în Parlament", a scris pe Facebook, joi seară, edilul. 

Robert Negoiță a fost primul lider PSD care, imediat după terminarea alegerilor prezidențiale, a solicitat partidului din care face să părăsească guvernarea, pentru a fi preluată de PNL. Primarul a făcut un pas în spate după ce conducerea partidului a trecut la excluderea liderilor care fac propuneri fără consultarea colegilor.

"Un astfel de guvern, într-o coabitare cu ceea ce eu sper sa fie un Altfel de Preşedinte – Klaus Johannis, poate reprezenta o reactie inspirata a clasei politice în urma votului din noiembrie. In plus, aceasta mutare va fi şi pe placul noului preşedinte ales, care astăzi declara că este nevoie de un Guvern care să aibă în vedere şi măsuri de dreapta…", a mai scris Robert Negoiţă.

Firea: Ar fi o greşeală să abandonăm guvernarea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel