Negocierile Ponta-Antonescu au eșuat. Ar urma o ședință de urgență în USL

agerpres_7015483
agerpres_7015483

Negocierile dintre liderii USL au eșuat. Premierul Victor Ponta a fost la sediul PNL, într-o ședință unde s-a discutat despre șefia TVR și unificarea Muzeului Țăranului Român cu Muzeul Satului. Ulterior, premierul a ajuns la Palatul Cotroceni, unde a vorbit cu președintele Traian Băsescu despre acciza la carburanți. În prezent, premierul a ajuns la Palatul Victoria, unde ședința de guvern începe cu trei ore întârziere din cauza situției tensionate din USL. 

Potrivit Antena 3, negocierile dintre premierul Victor Ponta și Crin Antonescu au eșuat. O ședință de urgență a USL ar urma să aibă loc la ora 18:00. Este însă incertă. Nici liberalii, nici social-democrații nu mai confirmă această întâlnire.

Liderii USL nu s-au înţeles, la întâlnirea de miercuri, pe subiectele legate de comasarea muzeelor şi de OUG privind desemnarea unei conduceri interimare la TVR. Miniştrii liberali nu vor semna o OUG privind TVR.

Cu toate acestea, premierul Victor Ponta a declarat că îşi menţine decizia ca Guvernul să adopte, miercuri, o Ordonanţă de Urgenţă care să permită Birourilor Reunite ale Parlamentului să numească o conducere interimară la TVR. A precizat că nu există o altă soluţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel