Negocierile între UDMR şi PDL pe tema numirii ministrului Sănătăţii au eşuat

Negocierile între UDMR şi PDL pe tema numirii ministrului Sănătăţii au eşuat. PDL refuză trecerea CNAS la Ministerul Sănătăţii. În acest caz, UDMR mai cere un minister.

Până vineri, UDMR trebuie să numească un nou ministru al Sănătății. Deocamdată nu există nicio nominalizare pentru acest portofoliu.

În caz contrar, premierul Emil Boc ar urma să preia interimatul de la Sănătate, așa cum a procedat și după demisia fostului ministru al Muncii, Ioan Botiș.

Totuși,  premierul Emil Boc a declarat, miercuri, că nu există tensiuni în coaliţie cu privire la numirea unui nou ministru al Sănătăţii, precizând că acesta va fi desemnat "în timp şi la timp".

"Vreau să zic că nu există tensiuni în coaliţie cu privire la acest subiect, şi în timp şi la timp vom avea un nou ministru al Sănătăţii", a declarat Emil Boc înaintea şedinţei BPN al PDL.

El a făcut această precizare după ce a fost întrebat despre discuţiile din coaliţie pe tema numirii unui nou ministru al Sănătăţii.

Emil Boc a plecat apoi spre sala de şedinţe a PDL, refuzând să răspundă la o întrebare privind trecerea CNAS la Ministerul Sănătăţii.

Prim-vicepreşedintele PDL, Roberta Anastase, a declarat, pentru Mediafax, că membrii coaliţiei nu au luat miercuri nicio decizie privind trecerea CNAS la Ministerul Sănătăţii, precizând că sunt în curs o serie de evaluări a diverselor variante.

"Nu am luat încă nicio decizie (privind trecerea CNAS la Ministerul Sănătăţii - n.r.). Suntem în faza în care facem un set de evaluări a diverselor variante. Încercăm să construim evaluări obiective, fără patimi", a declarat Roberta Anastase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel