Negocieri secrete PSD - AUR. Simion: Mâine veți afla o SURPRIZĂ la Cotroceni!

Copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a clarificat ce a discutat cu liderii PSD.

Am purtat și vom purta discuții normale cu toate forțele politice. Este cât se poate de notoriu că nu vom vota niciun Alexandru Rafila sau Florin Cîțu. Știm că politica este arta negocierii, dar susținerea noastră pentru o viitoare coaliție de guvernare nu este negociabilă. Luptăm ca cei care ne-au ales să aibă reprezentare în noul Parlament! a spus Simion.

Alexandru Rafila sau Florin Cîțu nu ne mulțumesc ca propuneri de premier. Veți avea o surpriză mâine la negocierile de la Cotroceni! (...) Am repetat de 1000 de ori! Nu intrăm în nicio coaliție de guvernare cu nimeni. PSD nu dă dovadă de bărbăție, ci de greșeli strategice! Sunt convins că electoratul PSD va fi mult mai convins de varianta noastră de premier decât de acest Alexandru Rafila. a menționat Simion.

Ne-am săturat de aceste partide care ne conduc de 30 de ani! Atenție! Vom dori să colaborăm pe articole de lege, pe propuneri legislative, în interesul națiunii române! Nu suntem niște fanatici sau fasciști, care refuză dialogul! Vom dialoga în acest sens cu absolut toate forțele politice, inclusiv cu UDMR! (...) Nu am primit o propunere de a face o majoritate la guvernare cu PSD. PSD nu este pregătit să intre la guvernare. a subliniat Simion.

Întrebat care va fi primul proiect de lege cu care va merge în Parlament, George Simion a spus că:

CCR a declarat amenzile din starea de urgență și starea de alertă ca fiind neconstituționale! Acestea nu se anulează din start! Prin urmare, toate amenzile trebuie scoase de pe rolul instanțelor ca să nu le mai îngreunăm cu numeroase contestații, care apoi se câștigă! Sunt convins că și celelalte forțe politice vor fi de acord cu acest lucru nu doar AUR! a mai declarat George Simion, la Realitatea Plus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel