EXCLUSIV  Negocieri pentru Guvern. Strategia PSD cu privire la PREMIER

Rezultatul posibil mare al PSD, în jurul a 50%, de la alegerile parlamentare de astăzi, vine cu o surpriză de proporții pe scena politică. 

UPDATE: În vreme ce Victor Ponta afirmă că varianta cea mai bună este ca președintele partidului care a câștigat alegerile parlamentare să fie și viitorul premier. Gabriela Firea a spus, la Antena 3, că ”opoziția ne-a ales premierul”. 

UPDATE: Liviu Dragnea a afirmat că premierul va fi cu siguranță din PSD, nu va fi din ALDE. Președintele PSD îl neagă `categoric` ca variantă pe Vasile Dîncu să fie premier. Întrebat de Alessandra Stoicescu dacă Liviu Dragnea rămâne varianta numărul unu, președintele PSD a răspuns: ”La asta nu am spus `nu` încă”. 

După o campanie dură împotriva PSD, PNL primește lovitura finală la închiderea urnelor, potrivit informațiilor DCNews

Principalul adversar al PNL a fost Liviu Dragnea, președintele PSD. S-a întâmplat în ciuda faptului că PSD nu a dat niciun nume de premier. 

Campania PNL este un bun argument al PSD ca premierul propus de social-democrați să fie nimeni altul decât Liviu Dragnea, potrivit informațiilor noastre. Președintele PSD este susținut pentru funcția de premier chiar de procentul obținut de PSD, în urma unei campanii anti-Dragnea. În plus, Liviu Dragnea este președintele partidului câștigător al alegerilor parlamentare.  

Poziția PSD e una clară: PNL a făcut campanie anti-Dragnea, PSD a câștigat alegerile cu un procent impresionant, iar procentul îl susține tocmai pe președintele PSD pentru funcția de premier. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel